Fondsevent 2016: De vierde industriële revolutie


Was de vorige revolutie er één van een digitale transformatie van economie en samenleving, nu vindt een samensmelting plaats van diverse technologieën, zoals robotisering, kunstmatige intelligentie, internet of things, energieopslag en nieuwe materialen.

 

De vierde technologische revolutie zal alle sectoren, bedrijven en samenlevingen in de wereld raken en een grote impact hebben op financiële markten. Voor beleggers gaan deze megatrends gepaard met kansen, maar ook met grote risico's.

De negende editie van het Fondsevent kent een compleet vernieuwd programma waarin de reële wereld en de beleggingswereld elkaar ontmoeten in één doorlopend dagprogramma onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong.

Deelnemers aan het door Fondsnieuws georganiseerde event worden meegenomen in een inspirerende reis naar de wereld van morgen. Dat gebeurt aan de hand van beeld, geluid, verhalende grafieken en een dialoog tussen beleggingsstrategen en vertegenwoordigers uit bedrijfsleven, wetenschap en samenleving.

Programma

09.30: 

Ontvangst

10.30:

Hoe de vierde industriële revolutie de wereld op zijn kop zet

12.45:

Hoe beleggers optimaal gebruik maken van technologische innovatiep

14.30: 

Hoe je als belegger van de kansen profiteert en de risico's omzeilt

15.45: 

Borrel