Fondsevent 2020: Virtuele verkenning van de 'nieuwe wereld'


Historische tijden vragen om een historisch Fondsevent, het jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de beleggingsindustrie dat we sinds 2008 organiseren. In deze 13e editie, die we de meest memorabele en innovatieve ooit willen maken, is het thema ‘Strategy Shift'.  

We leven in historische tijden: een pandemie gaat gepaard met een diepe crisis in de wereldeconomie en op de markten. Als we het coronavirus hebben overwonnen, weten we niet in welke nieuwe werkelijkheid we terecht zijn gekomen. Eén ding weten we wel: het zal een andere wereld zijn. 

In aanloop naar het event nemen we u dan alvast mee in een digitale wandeling door de aankomende ‘nieuwe wereld’. We gebruiken de hele zomer om u voor te bereiden op uw beleggingsstrategie voor de toekomst.  Op maandag 28 september komt alles samen en een grote finale. 

Met uw aanmelding voor het Fondsevent sturen wij u interessante video's, nodigen we u uit mee te doen aan interactieve ronde tafel sessies en kunt u podcasts luisteren over unieke beleggingsideeën en nog veel meer. Doet u met ons mee? We beloven dat we u een ongekende, vernieuwende ervaring zullen geven van oud en vooral nieuw, van inzichten en vergezichten, van analyses en meningen en van interactiviteit en een gezonde dosis zelfspot. 

In  samenwerking met: