Fondsevent 2020


U kunt zich hier inschrijven voor Fondsevent op 28 september 2020. De bijeenkomst is gratis en bestemd voor private bankers, vermogensbeheerders, gatekeepers en consultants. Asset managers van concurrerende partijen zijn uitgesloten van deelname. Aanmelding is onderhevig aan de instemming van Fondsnieuws en de sponsorende partijen.

Annuleren

Algemene voorwaarden

De bijeenkomst is gratis en bestemd voor private bankers, vermogensbeheerders, gatekeepers en consultants. Asset managers van concurrerende partijen zijn uitgesloten van deelname. Aanmelding is onderhevig aan de instemming van Fondsnieuws en de sponsorende partijen.

De verstrekte gegevens worden gebruikt voor communicatiedoeleinden rondom het Fondsevent en toekomstige events van Fondsnieuws. Afmelden voor Fondsnieuws e-mails kan altijd. Bedrijfsnaam, functie en branchegegevens worden, conform de AVG richtlijnen (niet herleidbaar), gedeeld met de organiserende partijen.

Tijdens dit event worden er foto’s gemaakt. Wij wijzen u op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u dit bij de registratiebalie op de dag zelf aangeven.