Fondsnieuws Kennissessie: ESG Expert Lunch Engagement


Op donderdag 29 oktober organiseert Fondsnieuws een kennislunch over engagement.
Deze ESG Expert Lunch richt zich op de manier waarop engagement waarde kan creëren voor beleggers en bedrijven. Aan de hand van casestudies en praktijkvoorbeelden laten asset managers zien hoe zij met succes ondernemingen hebben gestimuleerd om hun ESG-beleid en -praktijken te verbeteren, en hoe dit heeft geleid tot waardecreatie voor beleggers.
 
Fondsnieuws organiseert al enige jaren de kennissessies 'Duurzaamheid - Van trend naar transitie'. Tijdens deze sessies worden actuele thema's over de duurzaamheid van de economie, het bedrijfsleven en de beleggingssector besproken. 
 
Deze kennislunch is gratis voor thought leaders en decision makers op het gebied van duurzaamheid bij institutionele partijen, grote family offices, ESG-dataleveranciers en investment offices van banken. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Asset managers van concurrerende partijen zijn uitgesloten van deelname.
 
Deelname is op persoonlijke uitnodiging. Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u deze sessie toch graag bijwonen? Stuur dan een email met uw naam en functie naar willemijn.herfkens@fondsnieuws.nl. 
 
In samenwerking met: