Fondsnieuws Kennissessie: ESG - Impactbeleggen


Fondsnieuws heeft in samenwerking met deelnemende partijen de Fondsnieuws Kennislunch - ESG - Impactbeleggen georganiseerd.

Hieronder kunt u de verslagen vinden van de Fondsnieuws Kennissessie: ESG - Impactbeleggen. Via bijgaande link kunt u een sfeerimpressie van de dag bekijken.

 

ESG-kennislunch: ‘Disruptie gaat sneller dan men denkt'
Door technologische ontwikkelingen en digitalisering zal de fossiele sector het vroeg of laat afleggen tegen hernieuwbare energiebronnen. Stap dus uit voordat de sector hetzelfde lot zal ondergaan als de nutssector.

‘Fossielvrij portfolio biedt meer return, lager risico’
Duurzaamheidsstrijder Thomas Van Dyck betoogt dat er geen goede redenen meer zijn om nog langer te beleggen in de olie- en gasindustrie. Van Dyck was donderdag op uitnodiging van Fondsnieuws in Amsterdam voor een ESG-kennislunch. Een interview.

 

Fondsnieuws haalt ESG-goeroe naar kennislunch
Fondsnieuws heeft voor zijn eerstvolgende ESG-event Thomas Van Dyck, oprichter en chairman van As You Sow, uitgenodigd als gastspreker. Van Dyck is een autoriteit op ESG-gebied en de gesel van het beursgenoteerde bedrijfsleven, dat hij met actief aandeelhouderschap succesvol tot verduurzaming overtuigt én dwingt.

 
In samenwerking met: