Fondsnieuws: Impact Investing Week


Op maandag 29 juni is de kick-off van de Impact Investing week met een virtuele talkshow

De instroom in beleggingsstrategieën gericht op het generen van positieve impact op het milieu en de maatschappij neemt toe. Vooral jongere generaties willen hun beleggingen gebruiken om de huidige maatschappelijke uitdagingen te tackelen. 

In de week van 29 juni gaan we specifiek in op het thema Impact Investing, we trappen deze week af met een live talkshow van 13.00 - 14.00 uur. Niet alleen wordt ingegaan op de verschillende manieren waarop impact investing gestalte kan krijgen, maar ook over hoe beleggers bewust kunnen worden gemaakt of hun kapitaal effectief en aantoonbaar is ingezet voor een beter milieu en maatschappij en/of rendement. Het is namelijk niet altijd eenvoudig om impact om te zetten in meetbare resultaten.

SCHRIJF U NU IN

Het digitale evenement wordt gehost door de onafhankelijke moderator Erik Breen, voormalig directeur Impact equities & bonds Triodos IM en Annette van Soest, ervaren dagvoorzitter. De moderators gaan met de gasten in gesprek over de vraag- en aanbodzijde van impact investing, data en waardecreatie.

In samenwerking met: