IMC: Klant van de toekomst


Op donderdag 12 september organiseert Fondsnieuws voor onafhankelijke vermogensbeheerders over ‘De klant van de toekomst’.

Tijdens deze masterclass verdiepen we ons in millennials en hoe de benadering van deze generatie Y verschilt van hun ouders en grootouders. Waar krijgt deze generatie energie van, waar besteden ze hun geld aan, hoe communiceren ze het liefst?
Marktonderzoek Motivaction weet dankzij vele onderzoeken onder millennials, precies hoe deze generatie in elkaar steekt. Een van de marktonderzoekers van dit bureau deelt op de 12e de kenmerken, de eigenaardigheden en de opvallendheden van deze groep.

Company.info, de firma die bedrijfsgegevens verzamelt van ondernemingen uit binnen- en buitenland, deelt vervolgens praktische tips om te ontdekken welke millennials vermogend zijn en hoe ze te benaderen zijn.

Programma:
15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Inhoudelijk programma
17.00 uur Borrel
18.00 uur Einde

Deze bijeenkomst is bestemd en toegankelijk voor alle vermogensbeheerders met een vergunning van DNB en/of AFM. Er wordt een behoorlijk kennis- en ervaringsniveau verondersteld.

Bent u niet uitgenodigd, en wilt u deze sessie toch graag bijwonen? Stuur dan een email met uw naam en functie naar info@fondsnieuws.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.