Investment Outlook 2019


Fondsnieuws heeft in samenwerking met deelnemende partijen de masterclass: Investment Outlook 2019 georganiseerd.

Hieronder kunt u de verslagen vinden van de Investment Outlook 2019. Via bijgaande link kunt u een sfeerimpressie van de dag bekijken.

 

Outlook 2019: Neutraal of overwogen in aandelen?
Dat de economische groei komend jaar wat zal afzwakken, daarover zijn de beleggingsexperts van de drie grootbanken het wel eens, zo bleek uit het Fondsnieuws Outlook-debat. Maar waar de één ruimte ziet voor meevallers na de recente correctie, is de ander wat terughoudender, wat zich doorvertaalt in de beleggingsmix.

 

Outlook 2019: 'Belegger help bij groei productiviteit'
Om het structurele groeivermogen van Nederland rond de 2 procent te brengen, moeten beleggers voor hun portefeuille meer bedrijven selecteren die kunnen zorgen voor productiviteitsgroei. Behalve bedrijven die gericht zijn op internationalisering, zijn dat ondernemingen die technologische vooruitgang omarmen, goed scoren op hun managementpraktijken en die 'planet proof' zijn.

 

ABN Amro, ING en Rabo geven hun visie op 2019
Komende donderdag zullen de beleggingsspecialisten van ABN Amro, ING en Rabobank hun visie delen op het aankomende beleggingsjaar. Dat gebeurt tijdens de Investment Outlook 2019 die Fondsnieuws in Amsterdam organiseert.

 

Econoom Barbara Baarsma opent Investment Outlook
Eén middag is voldoende om als vermogensbeheerder, private banker of beleggingsadviseur goed voorbereid het nieuwe jaar in te gaan. Dat kan als u zich opgeeft voor de Investment Outlook 2019, die Fondnieuws in samenwerking met specialisten organiseert op 29 november.

 

In samenwerking met:

Sponsoren Outlook 2018