Investment Outlook 2020


Tijdens de Investment Outlook 2020 van Fondsnieuws duiden topeconomen en beleggingsexperts het beleggingsjaar 2019. Marieke Blom, hoofdeconoom van ING Nederland, geeft haar economische visie op het komende jaar. De beleggingsstrategen van ABN Amro, ING, Rabobank, Van Lanschot en InsingerGilissen gaan in discussie met elkaar over asset allocatie en portefeuilleconstructie in 2020.

Kom donderdag 28 november naar de Investment Outlook 2020 in Hotel Arena, en laat u inspireren!

Investment Outlook 2020 | Donderdag 28 november 2019 - 14.00 tot 19.00 uur | Hotel Arena, Amsterdam

INSCHRIJVEN

Wat zijn de rente- en inflatieverwachtingen? Zit er nog iets in de gereedschapskist van centrale bankiers? Komt er een einde aan de handelsoorlog? Deze en vele andere vragen waarmee beleggers worstelen, komen aan bod tijdens de Investment Outlook 2020 van Fondsnieuws. 

Tijdens hét Outlook-event voor de Nederlandse beleggingsindustrie duiden topeconomen en beleggingsexperts uit binnen- en buitenland het beleggingsjaar 2020. In de extra tijd van de huidige, langdurige economische cyclus wegen zij de kansen voor beleggingscategorieën, regio’s en sectoren. U wordt bijgepraat over de kansen en de bedreigingen van het nieuwe beleggingsjaar.

Keynote Marieke Blom

Traditioneel begint de Investment Outlook van Fondsnieuws met de economische visie op het komende jaar van een hoofdeconoom. Dit jaar is het de beurt aan Marieke Blom, hoofdeconoom van ING Nederland. Haar drijfveer is om complexe zaken helder te vertalen en economische onderwerpen begrijpelijker en toegankelijker te maken. 

Beleggingsstrategen banken

Na de outlook van Blom gaan de beleggingsstrategen van de investment offices van ABN AMRO, ING, Rabobank, Van Lanschot en InsingerGilissen met elkaar in discussie over asset allocatie en portefeuilleconstructie in het nieuwe beleggingsjaar. De discussies focussen zich op verwachtingen voor diverse asset classes, actuele beleggingsthema’s, lange termijntrends en hete hangijzers voor beleggers. 

 • Taoufik Boussebaa, Lead Strategie & Communicatie Rabobank
 • Ralph Wessels, Hoofd Beleggingsstrategie ABN AMRO
 • Bob Homan, Hoofd ING Investment Office
 • Gerwin Wijnia, Chief Investment Officer InsingerGilissen
 • Luc Aben, Hoofdeconoom Van Lanschot

Outlooks asset classes

In break-outs georganiseerd rondom belangrijke asset classes staan beleggingstrategen van asset managers uit binnen- en buitenland stil bij de vooruitzichten. U kunt uw eigen verwachtingen en overtuigingen bij hen factchecken, verrast worden door een contraire visie of u eenvoudigweg laten bijpraten door deze specialisten.  

 • Justin Thomson, Chief Investment Officer T. Rowe Price, outlook aandelen wereldwijd
 • Noussair Aatil, Sales Specialist State Street SPDR ETF’s, outlook obligaties wereldwijd / opkomst obligatie-ETF's
 • Juliana Hansveden, Lead Portfolio Manager Emerging Markets Nordea AM, outlook aandelen opkomende markten
 • Matt Argent, Client Portfolio Manager Fixed Income, Janus Henderson Investors, outlook obligaties wereldwijd: actieve beleggers zijn aan zet
 • Andrew Pease, Global Head of Investment Strategy Russell Investments, outlook Europese aandelen
 • Sander Zondag, Chief Investment Officer BNP Paribas OBAM, outlook aandelen Verenigde Staten: zoektocht naar America First

De bijeenkomst is uitsluitend bestemd voor beleggingsprofessionals van financiële dienstverleners als banken, vermogensbeheerders, family offices en pensioenfondsen.

Asset managers van concurrerende partijen zijn uitgesloten van deelname. Aanmelding is dan ook onderhevig aan de instemming van Fondsnieuws en de sponsorende partijen.

In samenwerking met: