ABN Amro zet fund of mandates nu echt in


Binnen de multi manager-beheerportefeuilles van zowel retail als private banking klanten gaat ABN Amro vanaf half april bijna alleen nog werken met de eigen fund of mandates. Volgens de bank is werken met mandaten de toekomst.
Richard de Groot, ABN Amro

Klanten hebben hierover afgelopen zaterdag een brief gehad. De bank zegt met de stap een kwaliteitsimpuls te willen geven aan haar vermogensbeheeractiviteiten.

Het wordt tijd dat de publicatie van de TCO verplicht gesteld wordt. Dan is wel duidelijk waarom ABN AMRO alleen nog gaat werken met deze fund of mandates. Ik herinner mij begin 2000 nog heel goed: ABN AMRO Global Fund, Transeurope Fund, ABN AMRO America Fund etc. Die tijd is weer helemaal terug, maar dan met een ander jasje. Heeft de klant nog enig idee waar ze in beleggen en hoeveel dit kost? Denk het niet!
patrickbontje@t...
Ik ben het hier helemaal mee eens. Mij gaf wat zekerheid de beoordelingen van morn ingstar en lipper. De fondsen waar ABNAMRO in zijn profielfondsen in belegd zijn mij onbekend. Ook via internet krijg ik weinig duidelijkheid over deze fondsen.
p_jos@hotmail.com