Countdown: Masterclass voor vermogensbeheerders


Fondsnieuws organiseert maandag 4 februari in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit een masterclass over ondernemerschap, speciaal voor onafhankelijke vermogensbeheerders. Onder leiding van docent Ger Zwartendijk wordt nader ingegaan op ondernemersvraagstukken.
IMC

Aan de hand van de thema's 'team', 'trends' en 'businessmodel' neemt Zwartendijk aanwezige vermogensbeheerders onder de loep en helpt hij hen verder. Want wat doe je als ondernemer zelf en wat besteed je uit, doe je wel de juiste dingen, wat kun je leren van start-ups en wat gebeurt er eigenlijk "buiten"?

Het zijn vragen die volop aan de orde komen tijdens de lessen die Zwartendijk geeft op de Nyenrode Business Universiteit, maar ook tijdens zijn workshops binnen allerhande sectoren, zoals onlangs tijdens een mini-mba voor zorgmanagers. Ondernemers in de meest uiteenlopende sectoren lopen tegen dezelfde uitdagingen aan, weet de docent ondernemerschap inmiddels uit ervaring. 

Toch zal Zwartendijk behalve sectorbrede vraagstukken, juist ook inzoomen op de vermogensbeheerindustrie: Wat voor uitdagingen en kansen spelen daar in het bijzonder? Zwartendijk zal niet alleen zijn eigen visie geven, maar actief met de deelnemers aan de masterclass in gesprek gaan om zo samen na te denken over verbeterstappen en om geïnspireerd te worden.

De masterclass voor IMC, die maandag 4 februari plaatsvindt op de Nyenrode Universiteit in Breukelen, is uitsluitend bestemd voor onafhankelijke vermogensbeheerders op het niveau van directie of partners. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Programma: 

14:30 uur Ontvangst
15:00 uur Aanvang Masterclass 
17:15 uur Aanvang borrel

Voldoet u aan het hierboven beschreven profiel en wilt u deelnemen aan deze masterclass, stuur dan vandaag nog een e-mail naar willemijn.herfkens@fondsnieuws.nl. Want vol is vol. 

De masterclass maakt deel uit van een serie op kennis- en netwerk gerichte bijeenkomsten. Deze vinden plaats in het kader van de vorig jaar opgezette Investment Management Club, waarin sector-overkoepelende thema's worden behandeld. Eerder sessies gingen over reputatiemanagement en ontwikkelingen in wet- en regelgeving. 

IMC is mede mogelijk gemaakt door BNP Paribas Asset Management, Invesco en Schroders.