De best gelezen FN Premium-artikelen van 2016


De best gelezen artikelen in de Fondsnieuws-sectie FN Premium richten zich vooral op de wijze hoe partijen in de sector inspelen op veranderingen op het terrein van wet- en regelgeving, innovatie en klant- en verdienmodellen. Het illustreert hoezeer de sector is overgeleverd aan de storm van verandering.
Vuurwerk

Een bijzonder goed gelezen stuk was dit jaar bijvoorbeeld een artikel van begin april over de vraag welke nieuwe vermogensbeheerders de markt hebben betreden.

Daarnaast was er veel interesse voor artikelen over de paleisrevolutie bij Robeco die het einde betekende voor een groot deel van de raad van bestuur van de Rotterdamse asset manager. Maar ook artikelen over innovatie en inspelen op veranderingen gooiden hoge ogen.

De artikelen maken deel uit van FN Premium, een sectie op de website die unieke stukken bevat van de redactie over thema's als beleggingstrends en - strategieën en verhalen en analyses over de industrie. Deze sectie maakt deel uit van de abonneepropositie van Fondsnieuws. 

Een bloemlezing van de meest gelezen Fondsnieuws-artikelen over de beleggings- en private banking-industrie in 2016.