Deutsche AM over reële waarde van bitcoin


Zijn cryptomunten nu wel of geen slimme investering? Over die vraag buigt de CIO van Deutsche Asset Management zich in de week nadat de bitcoin kelderde richting 10.000 dollar en weer opveerde tot boven de 13.500 dollar.
Kreuzkamp
Op dit moment is de marktwaarde van bitcoin nog maar 35% van de totale cryptocurrencies en elke dag verder dalende. Andere munten, waaronder Ripple (https://www.onetime.nl/beurs/uitleg-ripple-cryptocurrency-wat-het) nemen langzaam het stokje over van de bitcoin. Het blijft lastig uit te vinden wat een bitcoin, of andere munt waard is, zolang er ook geen enkele regulering is.
de.bie@alphavm.nl
Laat alle future beleggers, beleggingsdeskundigen en journalisten zich maar blindstaren op de Bitcoin, dan wordt die de grote afleider. Het zijn juist de overige altcoins die steeds meer de dienst uitmaken. En daarvan zijn er zoveel, dat het ondoenlijk is ze allemaal in een bepaalde hoek neer te zetten met bubbel verhalen. De totale markt kapitalisatie gaat richting de 1 biljoen, hoofdpijn of geen hoofdpijn. Ervaren beleggers hebben al lang in de gaten dat het goed te doen is technische analyse los te laten op de muntjes. Er zijn zelfs muntjes met een waarde van minder dan 1 cent, hoe kan een beleggingsadviseur met een topinkomen die nu afraden aan de gewone man.
b_n5@hotmail.com