Fondsnieuws Masterclass over stockpicking


Na een langdurige periode van aandelenkoersen die over een breed front zijn gestegen, is de volatiliteit recent weer toegenomen. Het selecteren van de juiste bedrijven is daarom belangrijker dan ooit. Fondsnieuws organiseert een masterclass over stockpicking.
Fondsnieuws masterclass

Daarbij staat de vraag centraal op basis van welke parameters je in deze volatiele marktomstandigheden aandelen selecteert. Verder zal worden ingegaan op de vraag hoe je een geconcentreerde maar stabiele en vooral ook goed renderende portefeuille opbouwt.

De beleggingsspecialisten van Aberdeen Asset Management, Fidelity en Columbia Threadneedle nemen u in deze masterclass mee in de "do's en dont's" van stockpicking. Dat zal gebeuren aan de hand van presentaties over wereldaandelen, opkomende markten en Europese aandelen. Aansluitend volgt een discussie met de zaal.

De masterclass vindt op dinsdag 13 oktober plaats in het auditorium van café-restaurant Dauphine in Amsterdam.

Programma:

15.00: Aanvang

15.30: Welkomstwoord Cees van Lotringen, hoofdredacteur Fondsnieuws.

15.35: Jeremy Podger, portfolio manager van het FF World Fund van Fidelity, spreekt over wereldaandelen en over de sectoren en regio’s die op dit moment voor stockpickers interessant zijn.

16.00: Peter Taylor, senior investment manager en head of corporate governance bij Aberdeen Asset Management, spreekt over de aandelen opkomende markten, die op dit moment historisch laag zijn gewaardeerd.

16.25: Frederic Jeanmaire, fondsmanager van Columbia Threadneedle, zal ingaan op sectoren en aandelen in Europa die op dit moment aantrekkelijk gewaardeerd zijn. Jeanmaire is fondsmanager van het Pan European Focus Fund en lid van het Europese aandelenteam.

16.50: Discussie met de sprekers o.l.v. Cees van Lotringen.

17.30: Borrel

Aanmelding is gratis. Bent u geïnteresseerd in deze masterclass, dan kunt u zich via bijgaande link inschrijven:

De bijeenkomst, die plaatsvindt op 13 oktober in Dauphine in Amsterdam, is bestemd voor beleggingsadviseurs, private bankers, vermogensbeheerders, gatekeepers en consultants.

Asset managers van concurrerende partijen zijn uitgesloten van deelname. Aanmelding is onderhevig aan de instemming van Fondsnieuws en de sponsorende partijen.