Masterclass: Hoe start ik een vermogensbeheerder?


Wat is er voor nodig om met succes je eigen vermogensbeheerbedrijf te starten? Deze vraag staat centraal in de masterclass 'Onafhankelijke vermogensbeheerder worden? Hoe doe ik dat?'
Hoofdkantoor Theodoor Gilissen Bankiers

Fondsnieuws organiseert deze kennisbijeenkomst in samenwerking met Theodoor Gilissen Services, onderdeel van de private bank Theodoor Gilissen Bankiers, die aan meer dan 80 onafhankelijke vermogensbeheerders back office-diensten verleent.

De masterclass is bestemd voor mensen in de financiële sector die de ambitie hebben om een zelfstandige vermogensbeheerder op te zetten of de eerste schreden op dat terrein al hebben gezet, maar wel wat handige adviezen en/of begeleiding kunnen gebruiken.

In een kleine vertrouwelijke setting zullen korte presentaties worden gegeven, waarna aan de hand van stellingen zal worden gediscussieerd over de uitdagingen waarmee startende vermogensbeheerder worden geconfronteerd.

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 9 november, op het hoofdkantoor van Theodoor Gilissen Bankiers in Amsterdam.

Moderator van de masterclass is Cees van Lotringen, hoofdredacteur van Fondsnieuws. Er wordt een geanonimiseerd verslag van de bijeenkomst gemaakt, die in het Fondsnieuws-magazine van november zal verschijnen.

Programma Masterclass 9 november:

14:00  Inloop
14:30  Inleiding door Cees van Lotringen, hoofdredacteur van Fondsnieuws
14:35  Presentatie door Theodoor Gilissen Bankiers: Wat komt erbij kijken als je als vermogensbeheerder gaat starten?
14:50  Q&A
15:00  Presentatie over wet- en regelgeving, door Frank 't Hart van Hart Advocaten
15.15  Q&A
15.25  Debat olv Cees van Lotringen & Peter Klijn, directeur Theodoor Gilissen Services, aan de hand van stellingen
16:10  Slotwoord
16:15  Borrel & afsluiting

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen, stuur dan een mail naar masterclass@gilissen.nl en vermeldt uw naam, email en uw mobiele nummer en of u gestart bent als vermogensbeheerder (en zo ja hoe lang) of dat u er nog over nadenkt. Reageer snel, want er is een gelimiteerd aantal plaatsen voor deze interactieve masterclass beschikbaar.

Naar aanleiding van uw email krijgt u nadere informatie toegezonden over uw deelname en over de inhoud en de logistiek van de masterclass.