Webinar: Lange termijn doelen behalen met ETFs


Hoe behaal je je lange termijndoelen met indexproducten zoals ETFs? Daarover gaat de derde webinar in de reeks voorafgaand aan het Eye on index investing evenement.
Martijn Rozemuller, Think ETF's

De video met managing director Martijn Rozemuller van Think ETF's is hier te bekijken.

Van belang voor beleggers met een lange horizon is allereerst het spreiden van risico, zowel binnen een bepaalde beleggingscategorie als over verschillende beleggingscategorieën als aandelen, staatsobligaties, bedrijfsobligaties, vastgoed en eventueel grondstoffen, vertelt Rozemuller.

'Een andere belangrijke voorwaarde is het zo laag mogelijk houden van je kosten.' Dat kan door gebruik te maken van kostenefficiënte producten. ETFs voldoen aan beide voorwaarden, zo legt hij uit. 

Ook gaat hij in op oplossingen die voor particuliere beleggers in de markt voor handen zijn en op de vraag of het goed idee is om zelfstandig een portefeuille met indexproducten samen te stellen. 

Het Eye on Index Investing evenement wordt georganiseerd door ConspiracySinc en Fondsnieuws en vindt plaats op 16 april in Hilversum. Inschrijven in nog mogelijk op eyeonindexinvesting.nl.

Eerder werden de webinars met ETF Securities en State Street Global Advisors geplaatst. De komende twee weken volgen nog educatieve video's met iShares en Vanguard.