Aegon Asset Management


Aegon Asset Management is een wereldwijd opererende vermogensbeheerder met een actief beleggingsbeleid. Wij streven naar bovengemiddelde beleggingsprestaties voor onze klanten, met een passend risiconiveau, ondersteund door uitstekende dienstverlening. Verantwoord beleggen vormt de kern van onze beleggingsfilosofie en -proces.

We organiseren onze beleggingscapaciteiten rond vier platformen waar we diepgaande asset-class expertise in huis hebben: Vastrentend (incl. LDI), Real Assets, Aandelen en Multi-Asset & Solutions.

Daarnaast hebben we meer dan 30 jaar ervaring als Fiduciair Manager voor pensioenfondsen, verzekeraars en charitatieve instellingen. Met onze wortels diep in de pensioen- en verzekeringssector, weten wij als geen ander hoe we onze klanten optimaal kunnen adviseren en ontzorgen.

Onze 1.200 medewerkers werken vanuit Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. We beheren en adviseren over een vermogen van €388 miljard (per 31-12-2020) voor een wereldwijde klantenbasis. We zijn onderdeel van Aegon, een van 's werelds grootste financiële dienstverleners, met een historie die teruggaat tot 1844.

Publicaties