Aegon Asset Management


Wij zijn een wereldwijde vermogensbeheerder met een actief beleggingsbeleid. Onze expertise helpt onze klanten om verantwoordelijkheid te nemen voor hun financiële toekomst.

Alternatieve vastrentende waarden
De focus ligt hierbij op het bouwen van een vertrouwensrelatie en het leveren van goede beleggingsresultaten. Institutionele en particuliere beleggers hebben ons wereldwijd een vermogen van ongeveer €345 miljard toevertrouwd. In onze grootste markten, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Noord-Amerika en Azië, zorgen onze specialistenteams voor oplossingen van hoge kwaliteit voor alle beleggingsstrategieën. Onze klanten profiteren van de uitgebreide internationale onderzoekscapaciteiten en kennis van de lokale markten, van zowel Aegon Asset Management NLAegon USA Investment ManagementAegon USA Realty Advisors, als Kames Capital, (Verenigd Koninkrijk) en TKP Investments (fiduciair manager in Nederland).

Hoger rendement bij lager risico door diversificatie en actief beleid
De kern van ons producten- en oplossingenpalet in Nederland is – alternatieve – vastrentende waarden. Door diversificatie en actief beleid halen we een hoger rendement bij een lager risico in beleggingsstrategieën die zijn afgestemd op langjarige verplichtingen. Aegon Asset Management Nederland is onderdeel van de wereldwijde asset management organisatie. Deze is weer onderdeel van Aegon, één van de grootste financiële dienstverleners op het gebied van verzekeringen, pensioenen en (dus) vermogensbeheer.

Publicaties