Aegon Asset Management


Aegon Asset Management is een wereldwijd opererende vermogensbeheerder met een actief beleggingsbeleid. Wij streven naar bovengemiddelde beleggingsprestaties voor onze klanten, met een passend risiconiveau, ondersteund door uitstekende dienstverlening. Verantwoord beleggen vormt de kern van onze beleggingsfilosofie en -proces.

We organiseren onze beleggingscapaciteiten rond vier platformen waar we diepgaande asset-class expertise in huis hebben: Vastrentend, Real Assets, Aandelen en Multi-Asset & Solutions. Door de combinatie van diversificatie en actief beleid beogen we een hoger rendement met een lager risico te behalen in beleggingsstrategieën die zijn afgestemd op langjarige verplichtingen. 

Onze 380 beleggingsprofessionals beheren en adviseren over een vermogen van €364 miljard (per 30-06-2020) voor een wereldwijde klantenbasis. Onze 1.200 medewerkers werken vanuit Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. We zijn onderdeel van van Aegon, een van 's werelds grootste financiële dienstverleners, met een historie die teruggaat tot 1844.

Publicaties