Invesco ondersteunt duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties


Door integratie van ESG praktijken in onze beleggingsactiviteiten kunnen we een positieve invloed hebben op de waarde die wij aan onze klanten bieden.

Door de integratie van milieu-, sociale en bestuurlijke (ESG) praktijken in onze beleggingsactiviteiten kunnen we een positieve invloed hebben op de waarde die wij aan onze klanten bieden - en kan bijdragen aan een duurzame omgeving voor toekomstige generaties.

Het doel van Invesco is het leveren van een investeringservaring die mensen helpt om meer uit het leven te halen. Dit doel geeft vorm aan onze cultuur, hoe we op verantwoorde wijze omgaan met het geld van onze klanten en hoe we ernaar streven om bij te dragen aan wereldwijde duurzaamheid.

De United Nations Sustainable Development Goals ondersteunen de toepassing van dit doel door middel van een brede agenda die van toepassing is op Invesco als vermogensbeheerder en als corporate issuer.  Wij zetten ons volledig in voor die agenda, zowel door middel van onze praktijken op het gebied van investment stewardship als op het gebied van corporate stewardship.

Lees het volledige artikel