Janus Henderson


Janus Henderson Investors is een toonaangevende wereldwijde vermogensbeheerder. Onze missie is klanten te helpen hun financiële doelen voor de lange termijn te realiseren.

Ons actieve beheer geeft klanten de mogelijkheid om in de loop van een gehele marktcyclus een hoger rendement te realiseren dan passieve portefeuilles. Dit doen we door een passende hoeveelheid risico te nemen en producten en strategieën aan te bieden tegen een redelijke prijs. De marktvooruitzichten voor de nabije toekomst zijn dat het rendement waarschijnlijk lager ligt en volatieler is dan in de afgelopen tien jaar. In zo’n omgeving is de waarde van actief beheer essentieel.

Daarnaast leven we in een tijd waarin de manier waarop mensen leven razendsnel verandert. Dit kan voor onrust zorgen en het lastiger maken om financiële doelen te realiseren. Voor beleggers levert ontwrichting zowel uitdagingen als kansen op. Onze portefeuillemanagers gebruiken hun ervaring om het risico en rendement tegen elkaar af te wegen en ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen profiteren van de veranderingen. Zo hopen we stabiliteit en voorspelbaarheid te creëren in een volatiele wereld.

Publicaties

Disclaimer:
De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor professionele beleggers, gedefinieerd als in aanmerking komende tegenpartijen of professionele cliënten, en niet voor verspreiding onder het algemene publiek.
Janus Henderson Investors is de naam waaronder Janus Capital International Limited (registratienr. 3594615), Henderson Global Investors Limited (registratienr. 906355), Henderson Investment Funds Limited (registratienr. 2678531), Henderson Investment Management Limited (registratienr. 1795354), AlphaGen Capital Limited (registratienr. 962757), Henderson Equity Partners Limited (registratienr. 2606646) en Gartmore Investment Limited (registratienr. 1508030), alle opgericht en gevestigd in Engeland en Wales met als statutaire zetel 201 Bishopsgate, Londen, EC2M 3AE, beleggingsproducten en -diensten aanbieden met vergunning van en onder toezicht van de Financial Conduct Authority. Wij behouden ons het recht voor telefoongesprekken op te nemen en te controleren.