Jupiter Asset Management


Jupiter, opgericht in 1985, is uitgegroeid tot een van bekendste fondshuizen in het Verenigd Koninkrijk. Wij zijn daarnaast in toenemende mate actief in continentaal Europa en Azië. Al meer dan dertig jaar hebben wij succes met onze actieve benadering van beleggen, gebaseerd op een onderscheidende manier van denken en echte overtuiging.

Ons bedrijf, met het hoofdkantoor in Londen, heeft wereldwijd meer dan 520 werknemers in dienst (onder wie 41 fondsbeheerders) en beheert € 51,3 miljard (per 30 juni 2019) voor zowel institutionele als particuliere beleggers. Als toegewijde vermogensbeheerder willen wij waarde creëren voor onze klanten door op de middellange tot lange termijn beleggingsprestaties te leveren, die het marktgemiddelde overtreffen.

Vrijheid van denken staat voorop in onze beleggingsaanpak. Dat stelt onze fondsbeheerders in staat om hun eigen stijl te kiezen.

Jupiter heeft een breed assortiment aan strategieën in verschillende beleggingscategorieën, waaronder aandelen (wereldwijd, Europa en opkomende markten), vastrentende waarden, multi-asset en absolute return.

Meer informatie vindt u op http://www.jupiteram.com/nl.

Publicaties