Kempen: Real Estate- een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid?


In dit blog kijken we naar een bedrijf dat een een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid zou kunnen zijn: Workspace.

Workspace is een beursgenoteerd Brits vastgoedbedrijf dat zeer flexibele kantooroplossingen biedt. De kantoren in haar portefeuille zijn beschikbaar voor vrij korte huurcontracten van enkele maanden tot enkele jaren. Het is bijna zoals een lidmaatschap bij een sportschool: je gaat naar een kantoorruimte en checkt in of uit wanneer je maar wilt, maar je moet wel een reservering maken. Het belangrijkste is flexibiliteit.

Dit alles is heel anders dan een doorsnee kantoorhuur in een plaats als de City of London, waar je voor 10-15 jaar aan vastzit.

Workspace begon aantrekkelijk te zijn voor kleine bedrijven, met name in de creatieve industrie. Maar de afgelopen jaren heeft het ook middelgrote en grote klanten gewonnen. Grotere bedrijven realiseerden zich dat er veel creativiteit gaande was in de kantoren van Workspace en wilden een deel van de actie. Deze ruimtes kunnen ook een aantrekkelijke optie zijn voor grote bedrijven die projectteams hebben die los van de rest van hun organisatie moeten werken.

Lees het volledige artikel op onze website

Meer weten?
Registreer je dan voor ons webinar op 23 oktober voor meer informatie over de aantrekkelijke investeringsmogelijkheden die momenteel op de vastgoedmarkten te vinden zijn.