Natixis Investment Managers


Natixis Investment Managers (beheerd vermogen USD 870,3 miljard1) is een organisatie met meerdere gelieerde ondernemingen die één centraal toegangspunt biedt aan meer dan 20 gespecialiseerde beleggingsondernemingen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. De onderneming is een van de grootste vermogensbeheerders ter wereld.2 Met zijn concept Durable Portfolio Construction® legt het bedrijf zich toe op het leveren van innovatieve ideeën voor vermogensallocatie en risicobeheer om instellingen, adviseurs en particulieren te helpen het hoofd te bieden aan uiteenlopende uitdagingen van de moderne markt.

1. Met ingang van 31 december 2015
2. Cerulli Kwantitatieve Update: Global Markets 2015, op volgorde Natixis Investment Managers, NV als de 17e grootste vermogensbeheerder in de wereld op basis van de activa onder beheer van 31 december 2014.

Waarom zaken doen met Natixis Investment Managers?

  • Het kenmerk van ons bedrijf is een adviserende benadering op basis van luisteren en begrijpen van de behoeften van cliënten.
  • Natixis Investment Managers​ unieke multi-affiliate-model is de hoeksteen van een inherent gespreide wereldwijde business.
  • Iedere aangesloten asset manager binnen Natixis Investment Managers​ is vrij om zich te concentreren op die investering stijlen en disciplines waar ze kennis hebben bewezen.
  • Wij geloven dat duurzame Portfolio Construction ® investeerders helpt te navigeren door de huidige mondiale markten en het bereiken van financiële doelstellingen.

Publicaties