PGIM Investments


STREVEN NAAR CONSEQUENTE OUTPERFORMANCE VIA ACTIEVE BELEGGINGSOPLOSSINGEN

Bij PGIM Investments denken we internationaal en handelen we lokaal. Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, zijn onze actieve beleggingsstrategieën gericht op constante betere prestaties en lokale markexpertise.

Wij zijn onderdeel van PGIM, de internationale beleggingsbeheertak van Prudential Financial, Inc. (PFI)1. Al meer dan 140 jaar stellen bedrijven en particulieren hun vertrouwen in deze internationale beleggingsbeheerder met een vermogen2 onder beheer van meer dan $1,5 biljoen.

Dankzij onze schaalgrootte en beleggingservaring kunnen we een divers pakket actief beheerde oplossingen bieden binnen een breed spectrum aan activaklassen en beleggingsstijlen, beheerd door de bij ons aangesloten vermogensbeheerders: PGIM Fixed Income, PGIM Real Estate, Jennison Associates en PGIM Quantitative Solutions.

1PFI in de Verenigde Staten is op geen enkele wijze verbonden aan Prudential Plc, een vennootschap gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, of aan Prudential Assurance Company, een dochteronderneming van M&G plc, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. 

2PGIM is de vermogensbeheertak van Prudential Financial, Inc. (PFI). PFI is de op negen na grootste vermogensbeheerder (van de 477) voor wat betreft wereldwijd beheerd vermogen, gebaseerd op de Top Money Managers lijst die Pensions & Investments op 31 mei 2021 publiceerde. Deze rangschikking vertegenwoordigt het vermogen onder beheer van PFI per 31/12/2020.

 

Publicaties