Pictet AM: The Morning After Talks


Amerika mag weer naar de stembus. Maar op wie valt de keus? Op 4 november behandelen we deze o.a. deze vraag. Meld u aan.

Op 3 november vinden de Amerikaanse verkiezingen plaats. Een spannend moment voor de hele wereld en de beleggingswereld in het bijzonder. Amerika is tenslotte van grote invloed op het mondiale financiële klimaat.

Daarom organiseren we op 4 november, de ochtend na de verkiezingen, een (online) evenement met interessante sprekers in het Amsterdamse BIMHUIS. Terwijl de uitslag net is binnengedruppeld, krijgt u die ochtend gelijk de antwoorden. Amerika-correspondent Michiel Vos en economisch commentator en journalist Martin Visser zorgen dat u volledig geïnformeerd bent en praten u bij over de impact die het heeft. Want, of de keuze van Amerika nu op Biden valt of op Trump, het staat onomstotelijk vast dat het verkiezingsresultaat veel bepalend zal zijn voor het beleggingsklimaat. Moderator is voormalig Rabobank-CIO Han Dieperink. Aanmelden voor dit event is exclusief voor professionele beleggers, adviseurs en relaties van Pictet AM. Vanwege het coronavirus is het – helaas – niet mogelijk om het evenement fysiek bij te wonen. Dankzij de livestream hoeft u er echter niets van te missen. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat u zich vooraf aanmeldt. 

Klik hier voor meer informatie.