Schroders


De innovatieve kracht van 200 jaar excellent vermogensbeheer
Schroder is een onafhankelijke, gespecialiseerde asset-manager met een sterke traditie en cultuur, die berusten op meer dan 200 jaar ervaring op de beleggingsmarkten. Schroders is genoteerd aan de London Stock Exchange en beschikt over een zeer solide balans en een stabiele eigendomsstructuur. Schroders houdt zich uitsluitend bezig met vermogensbeheer. Dat betekent dat belegd wordt vanuit een doelgericht perspectief en een ondernemende instelling. Daarbij staat één doel voorop: maximaal rendement voor de klant behalen.

Met in totaal € 413,7 mrd (per 30 juni 2016) onder beheer en een internationaal netwerk van 37 kantoren in 27 landen, verspreid over Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en het Midden-Oosten, beschikt Schroders over de mensen, de middelen én een van de meest uitgebreide netwerken binnen de vermogensbeheersector. Langetermijndenken vormt het uitgangspunt voor de wijze waarop zij beleggen, de relaties met hun klanten opbouwen en hun activiteiten uitbouwen.

Uitgebreid productaanbod

Dankzij de omvangrijke expertise die Schroders in huis heeft, kan de groep een gevarieerd aanbod traditionele aandelen en obligatieproducten en een ruime keuze aan alternatieve en multi-asset fondsen aanbieden.

Meer informatie over Schroders kunt u vinden op www.schroders.com.

Publicaties