State Street: Download de nieuwe Q3 Sector Compass


Onze Q3 Sector Compass biedt inzicht in de positionering van institutionele beleggers en de kansen in Q3 worden besproken.

 

Kansen vinden en valkuilen vermijden in Q3.

Na een kwartaal waarin een groot verschil in performance te zien was tussen sectoren, wat tevens kansen heeft geboden voor beleggers, begint de economie zich te herstellen en lijken de economische cijfers een ommekeer te maken. Er zijn echter nog steeds risico's. Zonder een COVID-19 vaccin op korte termijn en mogelijke voortdurende lockdowns als gevolg van nieuwe besmettingen, bestaat de mogelijkheid dat het optimisme niet lang aanhoudt. Verder hebben we gezien dat rally's van korte duur kunnen zijn zoals de recente rotatie van groei naar waarde. Als laatste is de verwachting dat de Amerikaanse verkiezingen ook een siginificante impact zullen hebben op de performance tussen verschillende sectoren.

Lees de Q3 Sector Compass waarin flows en holdings van Q2 worden besproken. Tevens wordt er vooruitgekeken en worden de kansen en valkuilen voor het komende kwartaal toegelicht.

Bekijk nu de nieuwe Q3 Sector Compass

 

Q3 Sector Compass Webinar

Sluit aan bij Rebecca Chesworth, Senior SPDR Equity ETF-strateeg bij State Street Global Advisors en Marija Veitmane, Senior Multi-Asset Strategist bij State Street Global Markets waarbij de Q3 Sector Compass wordt toegelicht. Daarbij wordt besproken hoe institutionele en ETF-beleggers zich hebben gepositioneerd en welke kansen we verwachten te zien in het volgende kwartaal.

 Registreer je hier voor de webinar