State Street- Q3 Bond Compass


Het risico in evenwicht brengen tijdens het zoeken naar rendement

In het tweede kwartaal worstelden veel grote economieën met COVID-19. Eerst als gezondheidscrisis en vervolgens als economische catastrofe. Nu de politieke voorkeur uitgaat naar lokale- in plaats van landelijke lockdowns, is het onwaarschijnlijk dat de economische data nieuwe dieptepunten gaan laten zien.

 Wij zijn van mening dat het verbeteren van de economische cijfers, het herstel van de risicobereidheid van beleggers kan blijven stimuleren. Als de markten stabiel blijven, verwachten we dat beleggers meer risico nemen. Nu liquide middelen en staatsobligaties zo weinig opleveren (over het algemeen negatief in heel Europa), zal het steeds moeilijker worden om overwogen posities in assets met lage risico te rechtvaardigen.

Wil je meer weten en wil je de mogelijkheid om vragen te stellen? Sluit aan bij de webinar met Antoine Lesne, hoofd van SPDR EMEA Strategy & Research bij State Street Global Advisors en Michael Metcalfe, hoofd van Macro Strategy, State Street Global Markets om te horen welke posities institutionele beleggers hebben genomen, wat de inflatie-indicatoren ons vertellen en welke kansen we verwachten te zien in het volgende kwartaal.

Donderdag 23 juli

10.30 uur

Registreer je nu voor de webinar