FN Marktrapporten: overzicht outlooks voor 2020


Wilt u weten hoe de verschillende asset managers naar het nieuwe jaar kijken? FN Marktrapporten, de dagelijks geactualiseerde database van Fondsnieuws, biedt ruime keuze. Een overzicht van alle opgenomen outlooks voor 2020.

Na de eindejaarsrally staan de aandelenbeurzen op recordhoogte. In Nederland noteert de hoofdgraadmeter voor het eerst sinds 2001 weer boven de 600 punten. Bij de kapper, op de tennisvereniging, overal praten mensen over beleggen in aandelen.

Na TINA, dat staat voor There Is No Alternative, lijkt nu daarom sprake van FOMO, de Fear Of Missing Out. Maar wat zijn de rendementsverwachtingen op de aandelen- en de andere markten? 

Veel fondshuizen en andere financiele instellingen zijn overwegend positief voor aandelen komend jaar, maar verwachten lagere rendementen dan afgelopen jaar. Download hier de complete outlook naar keuze. De lijst is samengesteld op volgorde van laatst toegevoegd:

Wilt u dagelijks goed beslagen ten ijs komen? Abonneer u dan op de Morning Call, de dagelijkse nieuwsbrief van Fondsnieuws met de laatste marktrapporten en -visies. Deze rapporten zijn afkomstig van 55 internationaal gerenommeerde fondshuizen. Meer informatie vindt u hier.