Partners van Fondsnieuws


BlackRock helpt beleggers om te bouwen aan een betere financiële toekomst. Klanten van BlackRock vertrouwen op toonaangevende technologie en innovatieve beleggingsoplossingen om naar hun belangrijkste financiële doelen toe te werken.

Allianz Global Investors (AllianzGI) is een asset manager met een lange ervaring in het actief beheren van fondsen en mandaten op gebied van aandelen, obligaties, multi-asset en alternatives. Wij beheren meer dan 535 miljard euro* voor particuliere en institutionele beleggers over de hele wereld.

Natixis Investment Managers helpt financiële professionals op innovatieve wijze in het verkrijgen van inzicht in en het construeren van portefeuilles. Daarbij maken wij gebruik van meer dan 20 gespecialiseerde investment boutiques wereldwijd. We passen Active ThinkingSM toe om onze relaties proactief te helpen in het bereiken van betere resultaten onafhankelijk van de marktomstandigheden. Natixis behoort tot ‘s werelds grootste asset management firms1 (USD 1.008 miljard2).

SPDR ETF's worden aangeboden door State Street Global Advisors (SSGA) en bieden professionele beleggers de flexibiliteit om beleggingen te selecteren die precies zijn afgestemd op hun beleggingsstrategie. SSGA wordt erkend als een pionier in de sector en creëerde de eerste ETF in 1993. Elk nieuw lid van de SPDR ETF-familie is opgebouwd rond onze grondige kennis en meer dan 35 jaar ervaring met indexproducten.

Invesco is één van de meest vooraanstaande onafhankelijke assetmanagers ter wereld, opgericht in 1978 en genoteerd aan de beurs van New York (IVZ). Invesco zoekt wereldwijd naar best practices en past deze ook wereldwijd toe. Met een klantondersteuning in meer dan 20 landen, meer dan 7000 werknemers wereldwijd en portefeuillebeheerders, analisten en onderzoekers in Noord-Amerika, Azië-Pacific en Europa, beschikt Invesco over diepgaande kennis van de lokale markten.

Columbia Threadneedle Investments is een toonaangevende wereldwijde vermogensbeheerder. Wij begrijpen dat beleggers doorlopend een goed voor risico gecorrigeerd rendement willen en wij streven ernaar dit te leveren via een actieve en consistente beleggingsbenadering die team- en prestatiegericht en risicobewust is.

Jupiter, opgericht in 1985, is uitgegroeid tot een van bekendste fondshuizen in het Verenigd Koninkrijk. Wij zijn daarnaast in toenemende mate actief in continentaal Europa en Azië. Al meer dan dertig jaar hebben wij succes met onze actieve benadering van beleggen, gebaseerd op een onderscheidende manier van denken en echte overtuiging. Jupiter heeft een breed assortiment aan strategieën in verschillende beleggingscategorieën, waaronder aandelen (wereldwijd, Europa en opkomende markten), vastrentende waarden, multi-asset en absolute return.

UBS Asset Management is een divisie van UBS. De vermogensbeheeractiviteiten zijn breed gespreid over verschillende regio’s, capabilities en klantensegmenten. UBS Asset Management biedt beleggers een uitgebreid aanbod van zowel traditionele als alternatieve beleggingsoplossingen op het gebied van aandelen, obligaties, valuta, hedge funds en onroerend goed die ook gecombineerd kunnen worden.

Meer dan veertig jaar levert Morgan Stanley Investment Management (MSIM) klantgerichte beleggings- en risicobeheeroplossingen aan een breed scala aan particuliere en institutionele beleggers. Onder onze klanten bevinden zich bedrijven, pensioenfondsen, tussenpersonen, staatsbeleggingsfondsen, centrale banken, dotaties en stichtingen, overheden en adviespartners van over de hele wereld.

Kempen is een gespecialiseerde vermogensbeheerder die uitblinkt in een aantal geselecteerde niches. Wij streven groei na via het behalen van uitstekende beleggingsresultaten voor onze cliënten.

Janus Henderson Investors is een toonaangevende wereldwijde vermogensbeheerder. Onze missie is klanten te helpen hun financiële doelen voor de lange termijn te realiseren.

BNP Paribas Asset Management, onderdeel van BNP Paribas, een van ’s werelds meest vooraanstaande financiële instellingen, streeft ernaar om beleggers duurzaam langetermijn- rendement te bieden middels een uitgebreid scala aan beleggingsoplossingen. De keuzes die BNPP AM daarbij maakt, dragen actief bij aan de energietransitie, milieubehoud en de bevordering van gelijkheid en inclusieve groei. Per 31 maart 2019 had BNPP AM 421* miljard euro onder beheer. *vermogen van 565 miljard euro onder beheer en adviesbeheer per 31 maart 2019.

Met een beheerd vermogen van € 129 miljard, waarvan meer dan € 80 miljard van Nederlandse pensioenfondsen is Achmea Investment Management een belangrijke speler op de Nederlandse markt van vermogensbeheer.

Capital Group is in 1931 opgericht in de Verenigde Staten en een van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders ter wereld met een beheerd vermogen van meer dan $1,6 biljoen¹. We doen alleen vermogensbeheer. Al meer dan 85 jaar is het ons primaire doel om een consistent en superieur resultaat te realiseren voor langetermijnbeleggers.

Pictet Asset Management is een onafhankelijke vermogensbeheerder die voor zijn cliënten USD 165 mld. beheert in een scala van aandelen-, vastrentende, alternatieve en multi-asset producten. Via gescheiden accounts en beleggingsfondsen leveren wij gespecialiseerde beleggingsdiensten aan een aantal van 's werelds grootste pensioenfondsen, financiële instellingen, staatsbeleggingsfondsen, tussenpersonen en hun klanten. Beleggen is ons vak en een uitstekende klantenservice staat centraal in onze dienstverlening.