Capital Group


Capital Group is in 1931 opgericht in de Verenigde Staten en een van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders ter wereld met een beheerd vermogen van meer dan $2,1 biljoen *. We doen alleen vermogensbeheer. Al meer dan 85 jaar is het ons primaire doel om een consistent en superieur resultaat te realiseren voor langetermijnbeleggers.

Door de stabiliteit van onze organisatie, die in particuliere handen is, en het feit dat wij ons alleen bezighouden met beleggen, kunnen we ons al decennialang volledig richten op de lange termijn. Wij zijn van mening dat we hierdoor onze doelstellingen volledig in lijn kunnen brengen met de belangen van onze cliënten. Het merendeel van onze portefeuillebeheerders en analisten heeft al verschillende marktcycli meegemaakt en werkt al jaren voor Capital Group.

Het doel van ons actieve beleggingsproces is om individuele beleggingsprofessionals in staat te stellen hun vaste overtuiging te volgen en tegelijkertijd het risico te beperken dat is verbonden met geïsoleerde besluitvorming. Centraal in onze aanpak staat ons fundamentele onderzoek, dat wordt uitgevoerd door ons wereldwijde netwerk van ervaren beleggingsanalisten.

1 Per 31 december 2019, tenzij anders vermeld. Bron: Capital Group.

Publicaties