State Street SPDR ETFs: SPDR Dividend Aristocrats ESG ETF’s Webinar


Kwalitatief & Robuust inkomen in de portefeuilles tijdens de “ongelijke” heropening van economieën, nu met een ESG-filter.

Nu de wereldwijde economie weer groeit, ontstaan er weer kansen om de dividendbetalingen door bedrijven te laten herstellen. De indicatoren zijn positief, maar ondanks de verbeterde projecties kan het herstel ongelijk over de regio’s en volatiel zijn. Hierbij zijn de Dividend Aristocrats strategieën net als bij obligatiebeleggingen gericht op stabiele inkomsten.

Naast de reguliere Dividend Aristocrats strategieën is onlangs het assortiment uitgebreid met ESG varianten, die op Euronext Amsterdam verhandeld worden. De fondsen hanteren nu een duurzame best-in-class strategie waarbij de factoren dividend en kwaliteit niet uit het oog zijn verloren:

  • SPDR® S&P® U.S. Dividend Aristocrats ESG UCITS ETF (UEDV NA)
  • SPDR® S&P® Euro Dividend Aristocrats ESG UCITS ETF (EEDV NA)
  • SPDR® S&P® Global Dividend Aristocrats ESG UCITS ETF (GEDV NA)

Klik voor meer informatie over de Dividend Aristocrats ESG ETF’s op de volgende link

Lees meer over de Dividend Aristocrats ESG ETF's

Tevens organiseren wij op woensdag 29 september om 10:30u een webinar waarbij onze experts de macro-vooruitzichten voor dividendgroei bespreken en de unieke constructiekenmerken, inclusief de ESG strategie, van de Dividend Aristocrats laten zien.