Nieuw: FN-database met marktrapporten


Fondsnieuws verrijkt zijn platform met een unieke tool: een omvangrijke database met goed doorvindbare marktrapporten. Deze database bevat onder meer macro-economische outlooks, analyses van asset classes en regio’s en aanpassingen in de asset allocatie.

 

 

 

 

 

 

 

De database is te vinden via www.fondsnieuws.nl/marktrapporten en bevat al meer dan 6000 rapporten van 50 assetmanagers en gaat terug tot 2014. Ze wordt dagelijks aangevuld met nieuwe rapporten over actuele onderwerpen. De database is gemakkelijk te doorzoeken op zowel onderwerp als asset manager.​

Fondsnieuws Marktrapporten is onderdeel van het FN Totaal of FN Digitaal abonnement, maar ter introductie is de database met marktrapporten de komende vier weken opengesteld voor álle bezoekers van Fondsnieuws. Zo kan kennis gemaakt worden met deze rijke bron van informatie.

Bekijk hier de abonneeproposities van Fondsnieuws.

Morning Call

Abonnees ontvangen elke dag de 'Morning Call’ in hun mailbox. Deze dagelijks geactualiseerde nieuwsbrief laat u in een oogopslag zien wat de belangrijkste visies van de dag zijn. Wenst u deze nieuwsbrief niet te ontvangen, dan kunt u zich gemakkelijk uitschrijven.

Met bovenstaande dienst blijft u nog beter op de hoogte van de laatste markt- en sectorontwikkelingen en helpt u uw visie aan te scherpen.

Asset managers kunnen hun marktvisies, asset allocatierapporten en white papers kostenloos laten opnemen in deze Marktrapporten database. Stuur daarvoor uw marktvisies etc naar: research@assetmanagementmarketreviews.com